Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Παίγνια με παιγνιομηχανήματα VLT


Το δικαίωμα εκμετάλλευσης των τυχερών παιγνίων που διεξάγονται μέσω ειδικών ηλεκτρονικών μηχανημάτων τύπου Video Lottery Terminal (VLT), έχει παραχωρηθεί στην ΟΠΑΠ Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 39 του ν.4002/2011 (Α 180) και τη με αριθμό 010010/04.11.2011 (Β 2503) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.

Η διεξαγωγή των τυχερών παιγνίων με παιγνιομηχανήματα τύπου VLT, διέπεται από τις διατάξεις του ν. 4002/2011 (Α 180) όπως ισχύει. Η Ε.Ε.Ε.Π. είναι η αρμόδια Αρχή για την έκδοση των πιστοποιήσεων των παιγνίων, των παιγνιομηχανημάτων, των κατασκευαστών, των εισαγωγέων, και των καταστημάτων διεξαγωγής αυτών των τυχερών παιγνίων.

Οι διαδικασίες έκδοσης των παραπάνω πιστοποιήσεων, τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια, ρυθμίζονται σύμφωνα με τον Κανονισμό διεξαγωγής και ελέγχου τυχερών παιγνίων που διεξάγονται μέσω παιγνιομηχανημάτων τύπου VLT.

Οι τεχνικές προδιαγραφές (ΤΕΠ) διεξαγωγής των παιγνίων αυτών καθορίζονται με απόφαση της Ε.Ε.Ε.Π.

Με στόχο την απλούστευση των διαδικασιών πιστοποίησης καθώς και τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, η Ε.Ε.Ε.Π έχει αναπτύξει Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής και διαχείρισης των αιτήσεων.

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video