Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Ραδιοτηλεοπτικά


Με γνώμονα την προστασία των καταναλωτών και ιδίως ανηλίκων και ευάλωτων ομάδων, με τη με αριθμό 93/2/28-1-2014 (Β 205) απόφαση της Ε.Ε.Ε.Π. τέθηκαν σε ισχύ οι Γενικές Αρχές και Κανόνες Διεξαγωγής Τυχερών Παιγνίων μέσω ραδιοτηλεοπτικών και τηλεπικοινωνιακών μέσων.

Με βάση αυτές, επιτρέπεται η διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω των ραδιοτηλεοπτικών και τηλεπικοινωνιακών μέσων, εφόσον ο πάροχος υποβάλει Δήλωση Αποδοχής των όρων της παραπάνω απόφασης στην Ε.Ε.Ε.Π. Στη συνέχεια και εφόσον έχει προηγηθεί έλεγχος πληρότητας της δήλωσης αποδοχής του παρόχου από την Ε.Ε.Ε.Π. αναρτώνται τα στοιχεία του τυχερού παιγνίου στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε.Π.

Η διεξαγωγή και μετάδοση του τυχερού παιγνίου επιτρέπεται μόνο μετά την ανάρτηση των στοιχείων του στον ιστότοπο της Ε.Ε.Ε.Π. Στις ρυθμίσεις της απόφασης αυτής δεν περιλαμβάνονται παίγνια, διαγωνισμοί ή κληρώσεις στα οποία η συμμετοχή του κοινού πραγματοποιείται χωρίς να είναι υποχρεωμένο να καλέσει σε γραμμή αυξημένης χρέωσης.

Ενδεικτικά, μέσω της Δήλωσης Αποδοχής, ο πάροχος δεσμεύεται για τη δημοσίευση των κανόνων διεξαγωγής, του ποσού χρέωσης συμμετοχής, τον αποκλεισμό του παράγοντα τύχη από τις φάσεις του παιχνιδιού που εξαρτώνται αποκλειστικά από τις γνώσεις των συμμετεχόντων, τον καθορισμό του τρόπου των κληρώσεων (π.χ. με γεννήτρια τυχαίων αριθμών), τη μη προτροπή σε επαναλαμβανόμενη συμμετοχή, τη μη παρουσίαση του κέρδους ως λύση για προσωπικές οικονομικές ανάγκες και δυσκολίες των συμμετεχόντων, η τήρηση των οποίων είναι αποκλειστική ευθύνη του παρόχου και δεν αποτελεί άδεια ή έγκριση.

Η μη τήρηση των γενικών αρχών και κανόνων διεξαγωγής συνιστά διοικητική παράβαση και ποινικό αδίκημα.

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video