Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Συμμετοχή της ΕΕΕΠ στη διεθνή ετήσια Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας Beyond 2024


Στην Beyond 2024, τη Διεθνή ετήσια Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας, συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος ως Εκθέτης, η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ). Η έκθεση θα διεξαχθεί 25-27 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στελέχη της Αρχής θα βρίσκονται στο Περίπτερο 15 (Stand B13). Aποτελεί μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στο είδος της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης βρίσκεται η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και οι τρόποι που επηρεάζει την καθημερινή ζωή με μότο “Unlocking Potential” (Ξεκλειδώνοντας Δυνατότητες).

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η ΕΕΕΠ διοργανώνει side event την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 16:15 με τίτλο «AI & Gaming», όπου θα παρουσιαστούν επιστημονικές απόψεις για τις χρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης στο οικοσύστημα των παιγνίων στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Η ΕΕΕΠ συμμετέχει στην έκθεση, με σκοπό τη συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών τάσεων της εποχής και έχοντας θέσει τη διαχείριση κινδύνων ασφάλειας της πληροφορίας σε υψηλή προτεραιότητα, παράγοντες που σχετίζονται άμεσα και με το μέλλον των τυχερών παιγνίων.

Η αναγκαιότητα παρακολούθησης των τεχνολογικών τάσεων προκύπτει και από τον Στρατηγικό Σχεδιασμό της ΕΕΕΠ, με άξονα την αποτελεσματική προστασία των παικτών και βελτιστοποίηση του συνολικού θετικού αποτυπώματος της αγοράς παιγνίων καθώς και την ελαχιστοποίηση παράνομων και αντικανονικών συμπεριφορών στον χώρο των τυχερών παιγνίων και των αρνητικών επιπτώσεών τους.

Για να διαβάσετε ολόκληρo το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

HGC beyond

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video