Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση για στελέχωση του Σώματος Ελεγκτών Παιγνίων μέσω αποσπάσεων


Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων απόσπασης προς ενδιαφερόμενους δημοσίους υπαλλήλους, μόνιμους ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Στο πλαίσιο της οργανωτικής της αναδιάρθρωσης, η Ε.Ε.Ε.Π. αναζητά στελέχη από το δημόσιο τομέα που προσδοκούν να σταδιοδρομήσουν σε αυτήν, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης που προσφέρει η Ανεξάρτητη Αρχή.

Εντός του πλαισίου του δημόσιου τομέα, οι οικονομικές προοπτικές και η δυναμική για εξέλιξη είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές. Επιπλέον, η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ότι ο κλάδος της αγοράς παιγνίων είναι εξαιρετικά δυναμικός, βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας, και παράλληλα, το εσωτερικό περιβάλλον της Ε.Ε.Ε.Π. εξελίσσεται με έναν ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο που αγκαλιάζει την πρωτοβουλία και την καινοτομία.

Δείτε εδώ την Πρόσκληση
Δείτε εδώ την Αίτηση Υποψηφιότητας
Δείτε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 20 Μαρτίου 2024.

Για πρόσθετες πληροφορίες και περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 211 1075 112 ή να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video